06 de desembre 2007

PERDER, ENCONTRAR, RE-ENCONTRAR




Por lo visto, se trata de combinar, como en una ruleta o lotería, tres variables, sin orden ni concierto:




1ª) Perder:

un calcetín
un pendiente
un metrobus con 9 viajes
el dni
un día de fiesta
espacio en el disco duro (del ordenador y de mi cabeza)
retazos de ilusión
toneladas de paciencia
dosis de imaginación

2ª) Encontrar:

a un bebé enorme y precioso
a un presentador de televisión guapo y simpático (pero con tendencia a dejarse acompañar por personas de su mismo sexo que le triplican la edad)
ojeras que asustan
muchas ganas de estrangular a l@s maleducad@s e irrespetuos@s

3ª) Re-encontrar:

el dni (y así evitar las colas interminables para renovarlo)
ese calcetín (!)
tres
buen@s amig@s que están en la otra punta del mundo pero a un click del ratón
la pandilla de los sábados casi al completo
algunos puñados de salud
parte del espíritu navideño, pero eso me servirá para el próximo post


BSO de Perder,Encontrar y Re-encontrar: “Cal y arena” de Merche

7 comentaris:

Peter Pan ha dit...

a mi personalmente, me gusta mucho más encontrar que perder. Supongo que como a todo el mundo aunque a veces es bueno perder: perder un vicio, perder una persona que te hacía daño o perder las ganas de ser mala persona.
Un petonet

nimue ha dit...

jo hauria de mirar que és el que em convindria perdre i no tornar a trobar...
una abraçada!

República B612 ha dit...

Crec que t'haig deixat la quarta pota de la taula. Trobem, perdem, re-trobem sí. Però també, i potser massa sovint, també re-perdem. Avui estava pensant una frase (mentre em curava la ressaca al sofà). És una cosa que em passa de tant en tant, que em crec ser un d'aquells oblidats xinesos o grecs que inventaven proverbis. En resum, pensava: "L'única manera de no plorar pel que hem perdut és no haver cregut mai que ho teníem".

Anònim ha dit...

De vegades cal prerdre's per trobar-se un altre cop. També de vegades, em sap greu no trobar coses (o persones)que he perdut. D'altres, desitjo no tornar a trobar-les mai més. No hem de plorar pel que hem perdut, sino esperar tot lo nou que trobarem. La meva frase: N'hi haurà més i de millors. Això sí, hem de posar molt de la nostra part, i arriscar-nos!!

EQMEVD ha dit...

Quin post més bonic!
Mira, tant pansida que estava i m'has recordat que tenim a la cantonada l'esperit nadalenc..sí, ja sé, ja sé el que em diràs del consumisme i blablablà, però saps què? jo encara crec en les fades;)
Una abraçada

Anònim ha dit...

perdre: la por!!!!
trobar: les ganes de començar de nou. Un amic que et convenç miraculosament que allò fàcil és enganyòs i que cal lluitar i deixar-te fluir i creure que el temps ho posa tot i tohom al seu lloc. Trobar també la confiança. Les ganes i concentració en la lectura. La evasió en allò que llegeixes. Ampliar vocabulari i tornar a ser àgil de pensament i a nivell verbal.
re-trobar: els amics enyorats en les èpoques de festes i compartir-hi tot el temps possible!!!!!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Òndia, B-612, jo sóc tan i tan bleda que inclús aconsegueixo plorar per allò que mai he tingut, i que m'entesto a repetir que mai he volgut tenir....

Ona, Trobar-te aquí m'ha suposat una immensa alegria, doncs et sé àvida lectora tot i que no t'havies atrevit a deixar-hi petjada. Ets molt ben-vinguda i espero seguir-te re-trobant. A mi em retrobaràs d'aquí ben poquet...