22 de febrer 2009

NO LIMITS


Un dia, un grup de persones van somniar en un repte. I el somni es va convertir en realitat.


Un grup de persones anònimes que van decidir posar les seves capacitats al límit.


Em refereixo a l’expedició 'Pol Sud sense límits. Obra Social La Caixa', el primer viatge que tres persones amb discapacitat han fet al Pol Sud.


Els tres participants de l'expedició, que va sortir de Barcelona, van ser Jesús Noriega, a qui li falta una mà des del seu naixement; Xavier Vallbuena, que va perdre una cama fa 8 anys, i Eric Villalón, amb una visió del 5%. Els van acompanyar els guies Ramón Larramendi i Ignacio Oficialdegui, experts en aquestes latituds.


Al Pol Sud, amb temperatures per sota dels 40 graus i vents catàrtics de fins a 300 quilòmetres per hora, l'expedició ha fet una campanya científica, al llarg de 250 quilòmetres del continent austral fins a arribar al Pol Sud geogràfic.


És curiós (irònic, inclús) comprovar que hi ha persones que es passen la vida intentant superar límits i d’altres no hi ha manera que aconsegueixin de posar-los...


Val la pena consultar aquest somni en primera persona: http://polsudsenselimits.wordpress.com/


BSO de No Limits: "No Limits de 2 Unlimited"

4 comentaris:

República B612 ha dit...

:) Grans màximes de la vida! Per trobar grans respostes calen grans preguntes, per acomplir somnis cal primer de tot somniar-los!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

així doncs, benvolgut asteroïde, per posar límits potser cal sobrepassar-los abans¿?!humm...

bimbonocilla ha dit...

Superar-se dia a dia... és el repte!

Petoooons!

Anònim ha dit...

Algu té clar qué pot arribar a fer l'ésser humà? potser aquesta pregunta no l'hauríem de fer, sempre hi haurà persones disposades a trencar amb totes les barreres que es puguin imaginar.