01 de maig 2009

REPETITIVA...





"NECESITO ALGUIEN QUE ME DESCONECTE EL CEREBRO Y ME ENCIENDA EL CORAZÓN"

-Christina Ricci (Elizabeth) en Prozac Nation-

(Repetitiva, porque me suena que ya alojé este deseo en algún rincón de este espacio, pero sí, es uno de mis deseos de guerrilla de los que hablábamos el otro día)


BSO de Repetitiva: If you want me de Glen Hansard and Marketa Irglova(BSO ONCE)

12 comentaris:

República B612 ha dit...

Personalment preferiria que m'enceguessin el cor sense desconnectar el cervell. L'última vegada que em infligir un bypass d'aquest estil, les complicacions postoperatòries no van ser precissament lleus ! :)

TENDER EPITHELIUM ha dit...

;)) ja saps que jo també vaig estar a la UCI per una patologia cardiovascular molt similar, però crec que en aquella ocasió, també s'hi va afegir un trauma craneo-encefàlic important...i és que és difícil deixar de fumar treballant en un estanc...

Cualquiera ha dit...

yo si me pido numero pa q me apaguen el cabezón... ya me dirás donde, cuando y cuanto cuesta

marta ha dit...

ufff siiii siusplau! a mi també!
Increible que la banda sonora de Once la tinc clavada a l'ànima....quantes quasualitats oi? ;)Al en Glen i la Marketa....recordes l'última escena de la peli com es despediexen? i com mira ella per la finestra?
moltíssimes gràcies per compartir aquest post preciosa!

Peter Pan ha dit...

me apunto !! yo tb necesito a alguien que me desconecte el cerebro y me encienda el corazon :) sino, el cerebro corre peligro de una descarga y el corazon de un agotamiento por falta de corriente :)

Eumolpe ha dit...

Desconexión de cerebro?? Encendido de corazón?? yo más bien necesito un RESET de alma, la que tengo ya ha recibido muchas coces... Si el chasis no se resiente, necesito un nuevo look.

Pero ves tú a saber, quiero un cambio de verdad, no pan para hoy y hambre para mañana.

Laia ha dit...

Compte amb el que necessites i desitges que podria fer-se realitat. No apte per a ments cardiopàtiques com les nostres. Ara mateix estic estable dins la gravetat. Una abraçada.

EQMEVD ha dit...

demana a un metge de bon cor que et recepti uns quants blauets. són infal.libles!

vafalungo ha dit...

Tanca els ulls, inspira una bona dosi de vida, deixa que els sentits s'apoderin de cada milímetre de la teva pell i submergeix-te en el ritme primigeni del mar. Diuen que funciona. Sort!

Babèlia ha dit...

jo tinc una dinamo... que de tant en tant faig servir

marta ha dit...

ara sí dermis tendre, ja et pots passejar pel meu blog:

http://www.percompartircosetesdelcami.blogspot.com/

marta ha dit...

ualaaaaa quin nom li has posat al meu blog en el teu llistat eh? "coisinhas do caminho" jajajajajaja....si així l'identifiques....:)