06 de març 2008

OVERBOOKING

10 marzo: LA CASA AZUL
Joy Eslava

http://www.myspace.com/lacasaazulband14 marzo: CONCHITA
Sala Galileo

http://www.conchitaweb.com/5 abril: ANTÒNIA FONT
Teatro Fernando Rojas

http://www.antoniafontoficial.com/

10 abril: PASTORA
Sala Heineken


http://www.pastora.org/


17 abril: SIDONIE
Joy Eslava
http://www.sidonie.net/


26 abril: LORCA
Café Zanzíbar
http://www.myspace.com/josealfonsolorca


23 mayo: COCO ROSIE
La Riviera

http://www.myspace.com/cocorosie


12 junio: PAPITO
Las Ventas

http://
www.miguelboseonline.netmmmm…puedo con Todo¿¿? :))
BSO de OVERBOOKING: max mix con las melodías del propio post...

8 comentaris:

buffffff ha dit...

Quina enveja, quantes propostes! Hi ha alguna que m'agrada bastant... ara, jo em conformo amb el 19 d'abril a cal bolet, ismael serrano a vilafranca!!!

vafalungo ha dit...

Ui, déu n'hi do! M'apuntava ràpidament al Fernando Rojas a sentir els Antònia Font, si pugués. A gaudir-ho i a fer-nos enveja! B7s

B-612 ha dit...

Mare meva!!! Quina vida hi ha MadriZ!!! Tu pots! Val la pena! :) Però... No em diguis que a tu tb t'agrada Coco Rosie???!!! Quin Oi! :)

LAIA ha dit...

Quina enveja!!!!!!! Els Antònia Font sense cap mena de dubte, i la resta potser també. Disfruta per los Madriles. Fes alguna foto al teatre.

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Vaja, que aquest overbooking musical maratonià és assumible, no¿??!Si algun/a de vosaltres vol ajudar-me a superar el repte bescanviant l'enveja per una entrada, ja ho sabeu!!

Bufff: quin luxe això de tenir l'Isma a 5 minuts de casa, eh?!

Estimat Asteroïde: Mentre espero que m'aclareixis una mica la intenció del teu "Quin Oi" (siusplau), aclareixo jo: M'agraden els Coco des que me'ls vas presentar un Good Friday. Directes a l'epitel·li!;)

nimue ha dit...

joooorrr!!! quantes coses! si pots amb tot entraràs en la categoria de les divinitats!!! ;)

B-612 ha dit...

Doncs no m'agrada especilament la música que fan. Alguna cançó, com la memorable que has citat, eren especials per a mi de segones. Pq algú a qui estimava li agradava i les usava com a símbol. Actualment, em fan fàstic! (Oi a les balears).

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Són ben curioses, tot i que contínues, les associacions directes-al-cervell que fem, no només per les olors (tot i que en el meu cas són les majoritàries), sinó també les de les melodies, que ens vinculen immediatament a persones i situacions determinades.

En aquest cas, i ben curiós (bis), el teu Good Friday, de terceres, em va deixar un bon ressó sensible al meu timpà i d'allà no s'ha volgut moure...

Una Besada (Petó a les balears)